ALGEMEEN

Graag geven wij u inzicht in alle diensten, producten en activiteiten van Grip op Media. Wij hebben u meer te bieden dan u wellicht verwacht en zijn uw no -nonsense grafisch specialist. Onderscheidend en veelzijdig met een compleet aanbod voor al uw communicatie uitingen.
Liefde voor het vak, inzet en persoonlijke aandacht in combinatie met de modernste technieken bieden een scala aan mogelijkheden. Passend bij de vraag en aansluitend op de eisen en wensen die daaraan gesteld worden. Het maakt ons net zo bijzonder als onze opdrachtgevers.

ONTWERP / VORMGEVING

Wij weten hoe belangrijk de uitstraling van uw bedrijf is. Een goede vormgeving straalt de identiteit van uw bedrijf uit. Die vertaalslag maken wij graag samen met u.

Onze vormgever vertaalt uw bedrijfsidentiteit in een krachtig beeld. Rekening houdend met uw wensen en soms een tikkeltje eigenwijs. Maar altijd met een fraai eindresultaat voor ogen. Vernieuwend en origineel of ingetogen en stijlvol. Een goed ontwerp biedt zoveel meer!

PRINT

Soms wilt u uw ’drukwerk’ snel, heel snel, hebben. Zonder in te leveren op de kwaliteit. Dan biedt printen uitkomst. Als aanvulling of alternatief voor drukken. Eenmalig of regelmatig en altijd up-to-date. Ideaal voor kleinere oplages in kleur en zwart/wit en heel geschikt voor een gepersonaliseerde direct mailing. Wij denken graag met u mee hoe u uw mailing qua tekst en beeld het beste kunt toespitsen op uw doelgroep. Krachtig, doelgericht en op het juiste moment.Kortom: printen betekent meer flexibiliteit voor u en altijd inzetbaar.

MAATWERK DRUKKEN

Voor de meeste mensen geldt; een kleur is een kleur. Maar niet bij ons! Er zijn duizenden nuances die - voor een optimaal drukresultaat - zorgvuldig moeten worden afgestemd op papierkwaliteit en afbeelding. Het is een continu samenspel tussen kleur, papier en compositie. En dat vereist de nodige precisie.

Dankzij ons vakmanschap en onze moderne apparatuur - die de drukkwaliteit meet en beheerst - zijn wij in staat om kleuren écht tot leven te brengen. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden om uw product te veredelen. Denk bijvoorbeeld aan UV spotlak, lamineren of foliedruk. U kunt zo de nadruk leggen op belangrijke illustraties of afzonderlijke teksten, waardoor uw boodschap nóg krachtiger overkomt.

AFWERKING

Met de juiste en best passende afwerking geven wij de finishing touch aan uw drukwerk.

Uw product krijgt door de juiste afwerking net iets extra’s. Functioneel, zoals een rillijn of perforatie. Maar ook ter verfraaiing, zoals een spotlak dat uw logo doet glanzen. Afwerking geeft uwproduct het juiste cachet en doelmatigheid. Dat kunt u rustig aan de vakman overlaten.

SIGN

U wilt gezien worden. Opvallen als het even kan. Duidelijk herkenbaar, maar toch in uw eigen specifieke stijl. Sign producten vallen op, als wegwijzer, rijdende reclame of als naam en logo op uw bedrijfspand. Al dan niet direct of indirect verlicht. Gebruikmakend van de karakteristieke look die bij u past en vanzelfsprekend uitgevoerd in uw huisstijl.

PROMO

Relaties moet je goed onderhouden. Bezoeken en regelmatig persoonlijk contact zijn daarbij een eerste voorwaarde. Maar wellicht wilt u af en toe meer. Uw bedrijf, product of activiteit eens extra onder de aandacht brengen. Dan biedt een goed gekozen relatiegeschenk uitkomst. Een doordachte keuze is van belang want uw logo, bedrijfsnaam of boodschap kan niet op ieder geschenk tot uiting worden gebracht. Wij kunnen u daarom als geen ander adviseren en ondersteunen bij het maken van de juiste keuze.