Grip op Media verbreedt aanbod dankzij digitaal printen

Geplaatst op: 8 juni 2015 Grip op Media verbreedt aanbod dankzij digitaal printen

Breukelen, xx februari 2015 – Grip op Media, specialist in communicatie uitingen, maakt met hulp van partner PrinterXpert, tevens partner van Xerox, een grote stap naar digitaal printen en trekt daarmee extra opdrachten volume aan. Met de investering in een Xerox iGen 4 Diamond XXL digitale kleurenpers is Grip op Media in staat flexibel om te gaan met klanten die graag kleine oplages willen laten printen en tevens grootformaat willen laten drukken. Met name dankzij de grote hoeveelheid substraten op de iGen4 zijn de printmogelijkheden van de organisatie flink toegenomen.

Vanwege de huidige ontwikkelingen in de grafische markt was het voor Grip op Media niet meer dan een logisch gevolg om extra te investeren in digitaal printen. Daarnaast heeft het bedrijf recent een overname gerealiseerd, waardoor zij vanuit een veranderende arbeidscultuur en met oog op productieverhoging kozen voor deze nieuwe richting.

Arlo Swartz, algemeen directeur van PrinterXpert: “Personalisering en kleine oplage zijn tegenwoordig key in de grafische branche. Grip op Media heeft op het juiste moment, de juiste stap gemaakt en profiteert daarvan. Klanten besteden nu opdrachten uit aan Grip op Media die zij voorheen elders lieten uitvoeren. Omdat het mogelijk is om in kleine oplage te printen is het investeringsbedrag ook lager, gaan klanten eerder overstag. Tevens is het mogelijk door middel van de matte toner een optimale offset look te creëren, waardoor de kwaliteit goed gewaarborgd wordt. Wij zijn trots dat wij daaraan hebben mogen bijdragen.

Wilfried Holders, directeur bij Grip op Media: “Ondertussen weet iedereen dat digitaal print- en drukwerk de toekomst is, maar toch verbaast het mij weer elke dag wat de mogelijkheden allemaal zijn. Naast het standaardpakket, kan er zo ontzettend veel meer en het hoeft niet duur te zijn. Denk aan de inrichting van een winkel, van het afdrukken van prijskaartjes, posters, stickers tot aan het bedrukken van een muismat, alles kan uit de printer rollen. Dit alles is mogelijk vanaf oplage 1. Verder kijken dan het drukken van briefpapier en enveloppen, het onmogelijke mogelijk maken, dat is onze ambitie voor de toekomst.”

-xxx-

Over PrinterXpert

PrinterXpert is een onafhankelijke leverancier van productieprinters en digitale drukpersen. Met producten van o.a. Xerox, Konica Minolta en Ricoh biedt de organisatie een volledig flexibele huur aan in eigen beheer, waardoor relaties zeer eenvoudig kunnen overstappen naar groter of kleinere producten aan de hand van hun behoefte. Het leveren van 24 uur service en een productportfolio volledig toegespitst op de grafische branche neemt een sleutelrol in bij het bedienen van de relaties van PrinterXpert. Meer informatie vindt u op www.printerxpert.nl.

Over Xerox
Xerox is een wereldwijde zakelijke dienstverlener op het gebied van technologie en document management. Het bedrijf helpt organisaties te transformeren bij de manier waarop zij informatie beheren en hun bedrijfsprocessen managen. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 180 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

XEROX®, XEROX, DocuShare® en ConnectKeyTM zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Terug naar overzicht